Wat vinden mijn klanten?

 

Jeanine,
Ik moet eerlijk zeggen ik was een beetje sceptisch toen ik een kadobon voor Vaderdag van je kreeg.
Maar je hebt me al regelmatig van de pijn afgeholpen. Je bent echt een kei in je vak en ik kan je bij iedereen aanraden.
Groet, Tuur Wouters

 


Lieve Jeanine, wat heb ik een geluk dat ik jaren geleden van mijn vriendin hoorde dat jij zo goed was en dat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. De wanhoop was ook nabij, want ik zag wekelijks fysiotherapie niet echt zitten en wilde toch wel van die pijnlijke schouder af.
Dus ik wil je hierbij laten weten dat ik je geweldig vind! (al wist je dat al wel, want ik zeg het volgens mij bij elk bezoekje).
Nu een ondershouds abonnementje en als er weer iets de kop op steekt, denk je altijd mee en probeer je snel tijd vrij te maken. Ik ben heel blij met jou. Inmiddels heb ik er hier in huis nog meer besmet.😉
Liefs, Mariëlle Wouters

 


Jeanine is een professionele ervaren vakvrouw, die zich blijft ontwikkelen. Ze beschikt over gouden handjes. Die handjes kunnen je flink pijnigen, maar dat is dan ook wel eens nodig. Ik ga regelmatig naar haar massagesalon voor onderhoud van mijn stramme lijf. Als ik daar lig merk ik pas hoe mijn lijf eraan toe is, die echte ontspanning. En ja ik zit altijd flink vast, mijn nek- en schouderpijn zijn sinds ik bij Jeanine onder behandeling ben onder controle. Ook als ik acuut last heb van het een of ander staat ze voor je klaar. Jeanine masseert met volle aandacht. Ze begrijpt wat mijn lijf nodig heeft. Weet de knopen altijd te vinden en bewerkt ze op zo’n manier dat ik daar ter plekke de ontspanning in mijn lijf voel terugkeren. Kortom: een aanrader!

Ingrid

 


Sinds november 2020 kom ik met enige regelmaat bij Massagepraktijk Galder. Destijds had ik behoorlijke klachten aan mijn schouder en nek. Jeanine heeft mij door intensief en gericht te behandelen hier vanaf geholpen. Aangezien ik vrij zwaar lichamelijk werk heb, ga ik niet alleen als ik klachten heb, maar ook als een soort van onderhoud. Jeanine is zeer vakbekwaam en blijft zich ook steeds ontwikkelen. Ik kan haar praktijk dan ook zeker aanbevelen.

Groetjes Franka

 


Toen ik in 2020 door mijn rug ging (Coronatijd) en voelde dat er meer aan de hand was, kwam ik in contact met Jeanine. Ik zocht iemand die het lijf in al zijn toedracht snapt. Dat komt omdat ik wist dat mijn lichaam veel heeft meegemaakt en dat een ‘technische’ ingreep niet afdoende zou zijn.

‘Je bekken staat scheef’, stelde J vast na een zorgvuldig onderzoek. Daar kwamen de eerste tranen want ik heb als moeder tijdens de zwangerschap serieuze bekkeninstabiliteit gehad. J kwam direct met een plan. Een ‘zacht’ plan en dat sloot aan bij mijn behoefte. Nu zijn we twee jaar verder met de behandeling. Ik sta rechtop, soms met ongemakken. Wetend waarom ik ze heb. Dat is dankzij de behandeling en uitleg van J. De kracht van J is dat zij doorpakt waar het nodig is en zachtheid inzet waar het kan. Mijn leven als slachtoffer van vroegkinderlijk geweld en trauma heeft een belangrijke wending genomen dankzij de behandeling door J. Snappen hoe je lijf reageert op triggers en daarbij een professional naast je te hebben die de tijd neemt om dat uit te leggen en daarin lichamelijk en ‘technisch’  te duiden, maakt het verschil.

Liefs, Eugenie

 


De massages zijn nooit hetzelfde. Jeanine bekijkt iedere keer wat nodig is en zorgt er voor dat ik lekker relaxed en soepel de deur uit ga. Ik trakteer mezelf iedere maand op een heerlijk uurtje ontspannen en kijk er iedere keer weer naar uit 😊

Patty

 


Ongelooflijk welke klachten verholpen kunnen worden met een massage bij Jeanine! Ik dacht dat alleen mijn spieren los gemaakt zouden worden, maar ik voel me gewoon ook veel energieker! Echt een aanrader, vakvrouw!

Fiona